丰满少妇女人a毛片视频-酒色成人网-日韩欧美一-日韩精品一区二区av在线观看-成人久久免费-欧美精品一二三四区-国产午夜免费-亚洲男人第一天堂-一区二区三区福利视频-午夜激情影院-av中文天堂在线-免费一区二区-欧美日韩xxx-91区视频-亚洲另类激情专区小说图片-黄色的网站在线观看-香蕉精品在线

高分網(wǎng) > 高中學(xué)習(xí)方法 > 高二學(xué)習(xí)方法 > 高二英語 >

高二英語上期末綜合測試題(2)

時(shí)間: 欣欣2 高二英語

  B

  Academy Awards The Academy Awards are the most prominent film award in the United States.The Awards are granted by the Academy of Motin Picture Arts and Sciences.Academy Awards are nicknamed “Oscars”, which is also the nickname of the statuette(小雕像).The name is said to have been born when Margaret Herrick saw the statuette on a table and said: It looks just like my uncle Oscar!”

  Berlin Film Festival One of the “A” festivals in Europe.The Berlin International Film Festival, also called the “Berlinale”, is held annually in February and started in 1951 after an initiative of the American, who occupied part of the city after World WarⅡ.The jury(專家評獎團(tuán))always placed special emphasis on representing films from all over the world, from the former Eastern Bloc(集團(tuán))Countries as well as from western countries.The awards are called Golden and Silver Bears (as the Bear is the symbol of Berlin).

  Venice Film Festival The Venice Film Festival takes place every year in late August / early September on the Lido in the historic Palazzo del Cinema, in Venice, Italy; its main award is the “ Leone d’Oro” (Golden Lion).Recently, a new award has been added, the San Marco Award for the best film.

  Cannes Film Festival The Cannes Film Festival is a famous international film festival.It has been held annually in Cannes, in the south of France, since 1946 with a few exceptions.Given massive media exposure, the Festival is attended by many movie stars and is a popular venue for movie producers to launch their new films and attempt to sell their works to the distributors who come from all over the globe.

  The most famous award given out at Cannes is the “Palme d’Or” (Golden Palm) for the best film; this is sometimes shared by multiple films in one year.

  41.Which Award can be shared by multiple films in one year?

  A.Golden Lion B.Golden Palm

  C.Academy Awards D.San Marco Award

  42.Which of the following statements about “Oscars” is not true?

  A.It’s the nickname of Academy Awards

  B.It’s also the nickname of the statuette.

  C.It got its name because Margaret said the statuette looked like his uncle.

  D.It’s an award in France.

  43.Which Award has the shortest history?

  A.Golden Lion B.Golden Palm

  C.Academy Awards D.San Marco Award

  44.Why is the Award for Berlin Film Festival called “Golden and Silver Bear”?

  A.It looks like a bear

  B.It is made up of bear fur

  C.The bear is the symbo l of Berlin

  D.Bear is rare in Berlin

  45.Which of the following best states the main idea of the passage?

  A.An introduction of famous film festivals and film awards

  B.An advertisement for films and TV programmes.

  C.Introduce the nicknames of famous film awards.

  D.A guide of how to spend famous film festivals

  C

  British newspapers are among the oldest and most famous in the world. But recently big changes have seen these traditional publications try to fit the modern world. After 221 years, The Times has changed its size to become much smaller. In fact, the paper has cut its size in half from a broadsheet to tabloid (小報(bào)).

  In Britain the newspaper market is divided between t he larger broadsheets and the smaller tabloids. These terms refer to the size of the papers’ pages but there is also a clear difference in content. Broadsheets such as The Times, the Guardian and Daily Telegraph are serious papers. They cover a broad range of political, economic and international issues. Their stories are also reasonably long and use quite formal language.

  Tabloids have far more stories about less serious issues such as celebrities’ (名人) love lives. Their stories are shorter and use more simple language. Tabloids often have bigger pictures. Britain’s best-selling newspaper, the Sun, is a tabloid and has a naked girl on Page Three every day.

  By changing to the size of a tabloid, The Times is following in the footsteps of a less famous broadsheet paper the Independent . It changed to tabloid last year and saw its sales increase greatly. Although both papers have switched to the smaller size the content of the papers has remained the same. They are both still serious papers.

  The two papers claim that people find the smaller size easier to handle when they travel to work on the bus or the train in the morning. Instead of calling the new style of their paper tabloid, the paper says its new size is “compact” (緊湊型).

  46.In which year was The Times born?

  A.1782 B.1785 C.1788 D.1786

  47.Which of the following statements can best describe broadsheets and tabloid?

  A.Broadsheets are larger in size while tabloids are smaller.

  B.Tabloids are less serious than broadsheets.

  C.Broadsheets contain more news than tabloids.

  D.They are different in size, content and the style of language.

  48. Which of the following newspapers would you read if you are interested in lives of film stars ?

  A.The Sun B.The Times C.The Independent D.The Guardian

  49. According to the passage we can infer the main reason for The Times' changing into the tabloid is that_____.

  A.it wants to become convenient for people to carryw

  B.it wants to increase its circulation (發(fā)行量)

  C.it intends to copy what The Independent has done

  D.it is unlikely to stay in business if it does not change

  50.Which of the following statements is true according to the given information?

  A.There are more tabloids than broadsheets in Britain at present.

  B.After the change, there will be no differences between The Sun and The Times.

  C.Although The Times has cut its size, it remains a serious paper.

  D.All the papers will tend to have the same style in the future.

  五.寫作。(滿分30分)

  請根據(jù)下面提示,用英語寫一篇短文。

  【寫作內(nèi)容】

  1. 有些人認(rèn)為某些數(shù)字,如6、8、9等會帶來好運(yùn)。

  2. 在選擇車牌號、電話號碼等時(shí),他們不惜花費(fèi)高昂的“擇號費(fèi)”來獲得這些數(shù)字。

  3. 成功和財(cái)富與這些所謂的幸運(yùn)數(shù)字無關(guān),而是艱苦勞動和不懈努力的結(jié)果。

  4. 我們應(yīng)該相信自己,并為成功而奮斗。

  【寫作要求】

  只能使用5個(gè)句子表達(dá)全部內(nèi)容。

  【評分標(biāo)準(zhǔn)】

  句子結(jié)構(gòu)準(zhǔn)確,信息內(nèi)容完整,篇章結(jié)構(gòu)連貫。

  高二英語上期末綜合測試題答案

  1-5D D D C B, 6-10 D B B D A,11-15 C B A A B

  16-20 C D A D A 21-25B B C D

  26. appearance 27. on 28. Although/Though 29. needed

  30. hoping 31. conservative 32. and 33. like 34. that 35. where

  這是一篇生態(tài)類短文。文章介紹了五種比較典型的“已經(jīng)滅絕的和瀕臨滅絕的動物”并探究其原因。

  41.答案:B 解析:文章最后一句話提到The most famous award given out at Cannnes is the “Palme d’Or” (Golden Palm) for the best film; this is sometimes shared by multiple films in one year可以得知夏納電影節(jié)最著名的獎項(xiàng)“金棕櫚獎”有時(shí)可由一年中的多部影片共同獲得。

  42.答案:D 解析:奧斯卡獎是美國最著名的獎,不是法國的。

  43.答案:D 解析:從第三段最后一句話Recently, a new award has been added, the San Marco Award for the best film看出最佳影片San Marco Award獎是最近才增加的一個(gè)新獎,所以歷史最短。

  44.答案:C 解析:從第二段最后一句話The awards are called Golden and Silver Bears (as the Bear is the symbol of Berlin.)看出,柏林電影節(jié)的獎名叫金熊獎和銀熊獎是因?yàn)樾苁前亓值南笳鳌?/p>

  45.答案:A 解析:本文主要是對著名電影節(jié)以及著名電影獎項(xiàng)的介紹。

  這是一篇新聞?lì)惗涛?。英國?bào)紙是世界上最古老的、最著名的報(bào)紙之一。最近各大小報(bào)都在對傳統(tǒng)的出版進(jìn)行改變。報(bào)紙的大小、內(nèi)容以及語言的風(fēng)格都有所不同。

  46.C 計(jì)算題。根據(jù)第一段第三句“After 217 years, The Times has changed its size to become much smaller”可得出2005—217=1788。

  47.D 細(xì)節(jié)理解題。ABC項(xiàng)都只說明 了報(bào)紙的某一方面的改變,D項(xiàng)概括得比較全面。

  48.A 推斷題。根據(jù)第三段可知。小報(bào)較多地登載一些不太 重要的事情,比如名人的愛情故事等。此段還特別提到The Sun是一種小報(bào),它每天都刊登姑娘的裸體照。故A項(xiàng)正確。

  49.B 推斷題。由倒數(shù)第二段的第一、二句“By changing to the size of a tabloid, The Times is following in the footsteps of a less famous broadsheet paper the Independent. It changed to tabloid last year and saw its sales increase greatly.”可知:泰晤士報(bào)由大報(bào)變成小報(bào)的原因是增加發(fā)行量。

  50.C 判斷題。根據(jù)第倒數(shù)第二段最后兩句“Although both papers have switched to the smaller size the content of the papers has remained the same. They are both still serious papers.”可知:泰晤士報(bào)由大報(bào)變成小報(bào)之后,它仍然是份嚴(yán)肅的報(bào)紙。

  參考范文:

  Some people consider that some numbers will bring luck to them, such as 6, 8 and 9. So when they choose the car numbers or the telephone numbers, they would rather spend high fees getting these numbers. But I don’t think these so-called lucky numbers will bring success and fortune to people without any pains. In fact, the true success as well as fortune is the result of hard work. Therefore we should believe in ourselves and fight for the success by all mea ns.

18874 且末县| 兴国县| 怀远县| 奎屯市| 米易县| 茶陵县| 惠安县| 离岛区| 名山县| 岑溪市| 军事| 漠河县| 白山市| 宁河县| 诸城市| 阿拉尔市| 普兰县| 高邑县| 北安市| 望谟县| 凌云县| 丽水市| 莱阳市| 新宁县| 湟中县| 扎鲁特旗| 霸州市| 于都县| 济南市| 永安市| 柳州市| 上饶县| 澎湖县| 隆回县| 乡城县| 汝南县| 元朗区| 东宁县| 漠河县| 济南市| 新津县|