丰满少妇女人a毛片视频-酒色成人网-日韩欧美一-日韩精品一区二区av在线观看-成人久久免费-欧美精品一二三四区-国产午夜免费-亚洲男人第一天堂-一区二区三区福利视频-午夜激情影院-av中文天堂在线-免费一区二区-欧美日韩xxx-91区视频-亚洲另类激情专区小说图片-黄色的网站在线观看-香蕉精品在线

高分網(wǎng) > 答案大全 > 各學(xué)科答案 > 英語答案 >

初三英語期末考試題及答案(2)

時間: 炎婷2 英語答案

  解析:

  36. B 根據(jù)文章大意,可知是“為了慶祝節(jié)日”。

  37. C該句考查定語從句關(guān)系詞,由空前“turkey”是物可知選which。

  38. A 根據(jù)下文內(nèi)容可知,畫火雞的孩子中不包括David。

  39. A 該句的后半句提到“他課上學(xué)得很快”,所以他是個聰明的孩子。

  40. C由前一句可知,David有些害羞,所以,此句為害羞的事例,意思為:“盡管其他孩子們很善意地邀請他,他還是很少與他們玩”。

  41. C根據(jù)上下文,David只畫了一只手,并且這只手上空無一物。

  42.A根據(jù)該句后半句 “while others guessed it might be the hand of God.” (其他人猜想它可能是上帝的手),可知該空與guessed并列,所以選supposed。

  43. C根據(jù)上下文,可知Miss Smith 沒有讓其他人聽到,所以是悄悄地,秘密地問。

  44. B根據(jù)下文,可知David畫得手是Miss Smith的,所以此處選yours。

  45. A根據(jù)下文可知,David的話讓Miss Smith回憶起了過去,所以選recall。

  46. B根據(jù)該句文意可知,是“讓我給你展示一下怎樣拿筆”。

  47. A根據(jù)上下文的感情色彩,可知“毫無疑問,David最感謝他的老師”。

  48. C根據(jù)上下文,可知Miss Smith很感動,覺得很榮幸,所以選honor。

  49. A根據(jù)上下文,可知這幅畫表達(dá)的感激之情比感謝更多,更深。

  50. C根據(jù)下文“父母的照顧,朋友的友誼”,可知此處是“老師的教導(dǎo)”。

 ?、?補(bǔ)全對話(共5小題,每小題1分,滿分5分)

  從方框中選出適當(dāng)?shù)木渥?,使對話意思完整,通?有兩項是多余的),并將代表答案的字母標(biāo)號填在橫線上。

  A:Of course not.

  B:Why do you think so?

  C:Have you asked your English teacher for help?

  D:What should I do?

  E:What’s wrong?

  F:I’m happy to hear that.

  G:Well, you do seem to have a point.

  Sandy:Dad, I feel uneasy.

  Dad:51.___________________

  Sandy:I am afraid that I will fail my English test.

  Dad:52.___________________

  Sandy:Because I can’t remember the words clearly recently.

  Dad:53.___________________

  Sandy:Yes. She helped me a lot. But it is no use for me.

  Dad:I think you might be worried before the exam.

  Sandy:I think so. 54.___________________

  Dad:Maybe you should learn to relax yourself.

  Sandy:55.___________________

  解析:

  51. E 根據(jù)上文“我感到不安”,爸爸問“你怎么了?”,所以選E。

  52. B 根據(jù)下文的because,可知是問原因,所以選B。

  53. C 根據(jù)下文“Yes”,可知是一般疑問句,所以選C。

  54. D 根據(jù)下文“Maybe you should learn to relax yourself.”可知是“我應(yīng)該如何做”,選D。

  55. G 根據(jù)上文,爸爸給Sandy提建議,對爸爸的肯定,所以選G。

  Ⅴ. 閱讀理解(一)(共10小題,每小題2分,滿分20分)

  閱讀下列短文,從每小題A、B、C三個選項中,選出可以填入空白處的最佳選項,并將其字母標(biāo)號填入提前括號內(nèi)

  A

  Rules are everywhere, when you are reading at the library, playing basketball on the playground or driving on the road, you will have to follow the rules. But have you ever read any rules in a plane? If you are traveling by air in America, you may find the following rules which are quite different from those in China.

  Exit Seat Rules

  If you are sitting in an exit seat, read the information below.

  You must:

  Be at least 15 years old and healthy enough to offer help

  Be able to speak, read and understand English well.

  Be able to follow a safe way from the emergency exit(緊急出口)

  Be able to help others away from the plane.

  You must not:

  Travel with a pet, such as a dog.

  Travel with someone that needs special care, such as a child.

  If you can’t meet the rules, ask the staff to move you to another seat. You do not explain why, just say” I do not want to sit in an exit seat.”

  ( ) 56. The piece of Exit Seat Rule may appear______.

  A. on the playground B. on a bus C. in a plane

  ( ) 57. The passenger sitting in an exit seat_______.

  must be under 15 years old

  must travel alone

  must be in good health

  ( ) 58. If you are sitting in an exit seat, you can NOT______.

  follow a safe way

  bring a pet with you

  help others away from the plane

  ( ) 59. The underlined word “meet” in the passage means “______”

  A. 符合 B. 遇見 C. 相信

  ( ) 60. Which of the following statements is TRUE?

  We have the same Exit Seat Rule in the plane in China.

  The person who sits in an exit seat should understand English

  You won’t move to another seat even if you can’t follow the Exit Seat Rule

  解析:

  文章大意:主要談?wù)摿嗣绹w機(jī)上的Exit Seat Rule.

  56.C 文中If you are traveling by air in America, you may find the following rules which are quite different from those in China.可知,是在飛機(jī)上的規(guī)則,所以選C

  57.C 文中Be at least 15 years old and healthy enough to offer help可知,要有好的健康狀態(tài),所以選C

  58.B 文中不可以的事情里有Travel with a pet, such as a dog,所以選擇B

  59.A 將選項A.B.C三個選項放回文中做翻譯“如果你不能符合這些規(guī)則,可以向工作人員提出換座位”故選A

  60. B 文中提到Be able to speak, read and understand English well故選擇B

  B

  Chinese are very generous(慷慨的) when it comes to educating their children. Not caring about the money, parents often send their children to the best schools or even abroad. They also want their children to take extra-course activities where they will either learn music or dance, or other classes which will give them a head start in life. The Chinese believe that the more expensive an education is, the better it is. So the parents will spend an unreasonable amount of money on education. Even poor parents will buy a computer for their son or daughter.

  However, what most parents fail to see is that the best early education they can give their children is usually very cheap.

  Parents can see that their children’s skills are different, maybe skilled in some areas while poor in others. What most parents fail to realize, is that today's children are in great need of self-confidence.

  The problem is that parents are only educating their children on how to take tests and how to study well, but parents are not teaching them the most important skills that they need to be confident, happy and clever.

  Parents can achieve this by teaching practical skills like cooking, sewing and doing housework.

  Teaching a child to cook will improve many of the skills that he will need later in life. Cooking needs patience and time. It is an enjoyable but difficult experience. A good cook always tries to improve his cooking, so he will learn to work hard and gradually finish his job successfully. His result, a well-cooked dinner, will give him much satisfaction and lots of self-confidence.

  Some old machines, such as a broken radio or TV set that you give your children to play with will make him curious(好奇的) and have interest. He will spend hours looking at them, trying to fix them. Your child might become an engineer when he grows up. These activities are not only teaching a child to read a book, but also to think. And that is more important.

  ( ) 61. According to this passage, parents in China________.

  A. are too strict in their children’s lives and studies

  B. pay enough attention to children’s different skills

  C. spend a lot of money on children’s education

  ( ) 62. In the writer’s opinion, children in China require________ most.

  A. self-confidence

  B. high marks

  C. housework skills

  ( ) 63. Doing some cooking at home helps children________.

  A. learn how to serve their parents

  B. learn how to become strong and healthy

  C. get benefits (益處) and prepare themselves for the future.

  ( ) 64. We can learn from the last paragraph that ________.

  A. broken radios and television sets are useful

  B. one’s curiosity may be useful for his later life

  C. a good student should spend much time repairing radios

  ( ) 65. The writer wants to tell us ________.

  A. children’s skills have nothing to do with their education

  B. the more you pay for education, the better your children will be

  C. parents in China have some problems in educating their children correctly

51206 牡丹江市| 阿坝县| 修文县| 安西县| 韶山市| 边坝县| 沂源县| 林口县| 深泽县| 历史| 武城县| 汨罗市| 唐山市| 连云港市| 许昌县| 汕头市| 左权县| 泾源县| 鄱阳县| 开化县| 遵化市| 西平县| 高州市| 祁连县| 曲沃县| 寿宁县| 大埔县| 元氏县| 定兴县| 彭泽县| 高青县| 卓尼县| 昌图县| 云和县| 长沙市| 嵊泗县| 临颍县| 泸州市| 崇礼县| 松滋市| 凤庆县|